Hier lees je alle veelgestelde vragen over de

Thuisleefbieb

FAQ

Hier vind je de veelgestelde vragen over de Thuisleefbieb.

Staat jouw vraag er niet tussen?* Wij helpen je graag verder!

Contact

*Ben je al gebruiker van de Thuisleefbieb en heb je een vraag over jouw omgeving? Neem dan contact op met jouw Thuisleefbieb beheerder.  

Algemeen

De Thuisleefbieb is voor iedere zorg- en welzijnsorganisatie of gemeente geschikt. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan in ons menu voor de verschillende organisaties.

De Thuisleefbieb is zeer geschikt voor consortia of clusterorganisaties. Dit komt door de verschillende gebruikersrollen. Hierdoor kun je op organisatieniveau verschillende rollen toewijzen terwijl je gebruik maakt van dezelfde software. Ook is het mogelijk om content voor de verschillende organisaties vanaf een centraal punt in te voeren.

Het is mogelijk om meerdere magazijnen te gebruiken in de Thuisleefbieb. Ieder magazijn kan een vestiging/locatie vertegenwoordigen. Ook is het mogelijk om gebruikers enkel te autoriseren voor bepaalde vestigingen/locaties.

De Thuisleefbieb werkt op basis van een jaarlijks abonnement. Daarnaast betaal je eenmalig in het eerste jaar implementatiekosten. Meer informatie over de prijzen en verschillende modules die de Thuisleefbieb biedt, vind je op de tarievenpagina.

Functionaliteit

In de Thuisleefbieb kun je verschillende rechten toebedelen. We werken met drie verschillende rollen die allemaal op een ander niveau bevoegdheden hebben. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de verschillende bevoegdheden en kun je zelf kiezen wie het beheer van de Thuisleefbieb, de magazijnen of de content doet.

Het is zeker mogelijk om een SSO-koppeling aan de Thuisleefbieb toe te voegen. Dit kan bijvoorbeeld op basis van Microsoft Azure (Active Directory).

Informatie delen staat centraal in de visie van de Thuisleefbieb. Om die reden is de review informatie van andere zorgorganisaties ook inzichtelijk. Om de privacy van de gebruikers te waarborgen, wordt de informatie uit de reviews anoniem getoond.

Als beheerder kun je alle producten, uitleenvoorwaarden, gebruikers en nieuwsberichten aanpassen. Verdere aanpassingen in de Thuisleefbieb worden door de Thuisleefgroep consultant gedaan.

Het administratief bijhouden van alle uitleenregistraties binnen jouw organisatie is natuurlijk een hele klus. Met de Thuisleefbieb kun je gemakkelijk opvragen waar de producten zich bevinden. Je kunt inzien of de producten uitgeleend zijn, waar de producten nog op voorraad zijn (indien meerdere magazijnen aanwezig zijn) en bij welke cliënt een hulpmiddel wordt ingezet. Administratieve rompslomp is hiermee verleden tijd.

Uitstraling en invulling

Jazeker! Je kunt hier meer informatie aanvragen over de ‘voor-‘ en ‘achterkant’ van de Thuisleefbieb software. Wil je liever een live demo ontvangen? Dat kan uiteraard ook. Neem dan contact met ons op.

Dit is zeker mogelijk. We hebben hiervoor de ‘White Label’ module ontwikkeld. De White Label module kun je bij je offerte selecteren en zorgt ervoor dat de software in de huisstijl & naam van jouw organisatie getoond wordt.

Om de applicatie goed bij jouw organisatie aan te laten sluiten, is het van belang dat jij zelf het assortiment kan bepalen. Dat begrijpen wij!

Bij de Thuisleefbieb kies je daarom het assortiment zelf. Je voert zelf de door jouw organisatie in gebruik genomen (innovatieve) producten in. Wil je liever niet zelf alle content invoeren? Je kunt ook gebruik maken van onze contentmodule in je Thuisleefbieb pakket. Met deze contentmodule besteed je het invoeren van de producten aan ons uit.

Geen tijd (of zin ;)) om zelf alle content in te voeren? Je kunt in je pakket van de Thuisleefbieb ook een contentmodule afsluiten. Hierdoor besteed je het invoeren van het assortiment bij ons uit. Meer informatie over de prijzen en verschillende modules die de Thuisleefbieb biedt, vind je op de tarievenpagina.

Jazeker! De Thuisleefbieb is geschikt voor meerdere devices zoals iPad, mobiele telefoon of computer.

Privacy en gegevens

Wij streven ernaar om de Thuisleefbieb zo toegankelijk en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken voor iedereen. Ook ondersteunen wij de gebruikers met een werkinstructie.

De data is te allen tijden beschikbaar in de eigen omgeving. Mocht er onverhoopt iets gebeuren met onze organisatie dan is de software te migreren naar een eigen locatie.

De ingevulde reviews worden verwerkt in een database. Deze gegevens worden anoniem verwerkt en inzichtelijk gemaakt voor alle andere Thuisleefbieb gebruikers bij het betreffende product. Zo stimuleren wij kennisdeling en het belang van een ‘peer review’ binnen en buiten de eigen organisatie.

Interesse?

Heb je interesse in de Thuisleefbieb? Vraag hier meer informatie op!

Ik wil meer weten

Deze organisaties werken met de Thuisleefbieb

Klik hier voor het gehele overzicht.