Help! Hoe organiseer ik het beheer- en uitleenproces van zorginnovatie?

Help! Hoe organiseer ik het beheer- en uitleenproces van zorginnovatie?

Met de enorme hoeveelheid zorgtechnologie binnen zorgorganisaties, komt het met grote regelmaat voor dat het overzicht op zorginnovatie kwijtraakt, waardevolle kennis verloren gaat en hulpmiddelen niet geretourneerd worden of zelfs zoekraken. Dat kan natuurlijk veel efficiënter! Thuisleefgids biedt de optimale oplossing om het beheer- en uitleenproces van zorgorganisatie het beste te organiseren!

“Weet jij waar dat personenalarm is gebleven?”

De ontwikkelingen op het gebied van zorginnovatie gaan zo hard, dat het niet alleen voor cliënten, maar ook voor zorgprofessionals soms lastig bij te houden is. Voor je het weet is er alweer een nieuwe variant personenalarmering of geheugenklok op de markt en de voorraden aan zorgtechnologie op locatie stapelen zich op. Het overzicht bewaren en up-to-date blijven van de kennis omtrent deze zorgtechnologie is voor iedere zorgprofessional dan ook best een flinke uitdaging. Voor je het weet liggen waardevolle en innovatieve zorghulpmiddelen achter in de kast te verstoffen, wat uiteraard enorm zonde is!

Een efficiënter beheer- en uitleenproces voor zorginnovatie met de Thuisleefbieb

Om het beheer- en uitleenproces van zorginnovatie efficiënter in te richten, is speciaal voor zorgorganisaties de Thuisleefbieb ontwikkeld. Dit is een softwareoplossing waarmee zorgtechnologie op uniforme wijze geborgd, getest en beoordeeld kan worden. Met behulp van het systeem krijg je als zorgprofessional inzicht in de voorraad en locatie van bepaalde zorghulpmiddelen binnen jouw organisatie. Zij hebben toegang tot informatie over het product, kunnen kijken hoeveel producten op een bepaalde locatie aanwezig zijn en plaatsen daarnaast heel gemakkelijk een boeking om het product te lenen en testen.

Optimale kennisdeling binnen zorgorganisaties

Naast een efficiënter beheer- en uitleenproces draagt de Thuisleefbieb bij aan een optimale kennisdeling. Op de hoogte blijven van de nieuwste zorginnovaties is voor veel professionals namelijk lastig, aangezien zij regelmatig te maken hebben met een hoge werkdruk, weinig tijd hebben en de ontwikkelingen op het gebied van zorginnovatie razendsnel gaan. Dus hoe weet je welk product geschikt kan zijn voor iemand met bijvoorbeeld Alzheimer of ALS? Met het reviewsysteem van de software kunnen professionals, wanneer zij een product getest hebben, hun ervaringen met het product delen. Zo draagt het bij aan een community van zorgprofessionals waar optimale kennisdeling onderling en binnen de zorgorganisatie hoog in het vaandel staat!

Ben je benieuwd geworden naar de Thuisleefbieb en wil je graag met eigen ogen zien hoe het werkt, vraag dan een gratis online demo aan of neem contact op met Arjan van der Weijde via arjan@thuisleefgids.nl!

Dit artikel is met zorg geschreven door Thuisleefgids

Bij Thuisleefgids bieden wij mensen met een zorgvraag, mantelzorgers en professionals een zo optimaal en onbezorgd mogelijk leven. ​Door het bevorderen van kennis, zelfmanagement en persoonsgerichte zorg kunnen mensen met een zorgvraag langer zelfstandig, veilig en plezierig thuis blijven wonen. We gidsen mensen door het oerwoud van de zorg en optimaliseren de zorgketen.

Op ons onafhankelijke platform voor consumenten en met onze software-oplossingen voor professionals (Thuisleefbieb en Thuisleefwijzer) krijgt men persoonsgericht advies met betrekking tot vergoedingen, zorghulpmiddelen en zorgtechnologie.

Delen op Social Media!

Volgende bericht

Want we hebben je nog zo veel meer te vertellen!