Thuisleefbieb software in gebruik genomen door TZA ProbeerService

Thuisleefbieb software in gebruik genomen door TZA ProbeerService

 

Zorgtechnologie helpt mensen op weg om langer zelfstandig en prettig te leven. Voor de zorgverlener kan zorgtechnologie de werkzaamheden ondersteunen. Maar hoe kies je uit het brede assortiment het juiste product voor de cliënt? En hoe makkelijk is het, als je eerst een product kunt uitproberen! Om zorgtechnologie gemakkelijk in de praktijk te kunnen uitproberen, is de Thuisleefbieb software ontwikkeld. De software werkt als een test- en voorraadsysteem waarbij zorgorganisaties op een eenvoudige manier zorgtechnologie kunnen lenen, testen en beoordelen.

TZA ProbeerService met software van de Thuisleefbieb

Sinds vandaag maakt TZA ProbeerService gebruik van de Thuisleefbieb software. Deze speciaal door ons ontwikkelde software wordt ingezet als uitleenservice voor zorgtechnologie. Eric Wolkotte, directeur van de Technologie & Zorg Academie: “Hiermee is het lenen van producten een stuk makkelijker geworden! De TZA heeft tientallen leden en heel veel producten in de ProbeerService. De Thuisleefbieb software zorgt ervoor dat je precies weet wat de voorraad is en wanneer je het product kunt lenen. Daarnaast kun je een review over je ervaring delen. Zo leren we samen welke oplossingen bij specifieke klantvragen het beste aansluiten en help je collega’s om makkelijker innovaties in te zetten.”

Praktijkervaring draagt bij aan betere implementatie

Naast dat de reviews een heldere praktijkervaring weergeven, zijn de reviews ook bedoeld om op managementniveau te analyseren welke producten de moeite waard zijn om aan te schaffen voor de organisatie. Bijkomend voordeel is dat medewerkers al leren werken met deze producten en openstaan voor vernieuwing van het werkproces.

Ilse Schoormans over de Thuisleefbieb

Ilse Schoormans, oprichter van Thuisleefgids.nl en bedenker van de Thuisleefbieb: ‘Hoe houd je bij een grote hoeveelheid zorgtechnologie en een groot aantal testende professionals het zicht op de voorraad? En hoe kan je ervoor zorgen dat de testresultaten van al deze professionals tevens goed worden opgeslagen en geanalyseerd? Omdat we merkten dat veel zorgorganisaties en gemeenten hier veel tijd aan kwijt waren, hebben we de Thuisleefbieb ontwikkeld. Het is een softwareoplossing die het logistieke uitleenproces faciliteert, de voorraad van producten bijhoudt en de beoordeling van producten in kaart brengt. We zijn trots dat TZA ProbeerService de software nu in gebruik neemt en haar leden toegang geeft tot het voorraadsysteem. Daarmee wordt de software direct door veel organisaties gebruikt en samen met deze partijen kunnen we deze software verder optimaliseren.

Wil je meer weten over de Thuisleefbieb? Kijk dan hier voor een gratis demo of neem contact op met Auke Jan Meijer via aukejan@thuisleefgids.nl. Ben je benieuwd naar de TZA ProbeerService? Kijk dan op https://tza.thuisleefbieb.nl

Delen op Social Media!

Volgende bericht

Want we hebben je nog zo veel meer te vertellen!