Webinar Thuisleefbieb 31 mei

Webinar Thuisleefbieb 31 mei

Webinar Thuisleefbieb: drie redenen om te beginnen met een uitleenservice voor innovatieve hulpmiddelen.

Datum: Dinsdag 31 mei
Tijd: 10.00 uur
Kosten: gratis
Sprekers: Arjan van der Weijde, Auke Jan Meijer & Ronald Wever

Wat komt aan bod?

In het webinar op 31 mei nemen Arjan van der Weijde en Auke Jan Meijer je mee in de wereld rondom uitleen van innovatieve hulpmiddelen. Zorginnovatie is hard nodig, omdat Nederland vergrijst. De komende jaren neemt het aantal ouderen flink toe, stijgt de zorgvraag en wordt de potentiële beroepsbevolking juist kleiner. Cliënten en professionals hebben enorm veel baat bij Ondersteuning van hulpmiddelen en eHealth-oplossingen om de zorgdruk te verlagen.  Maar hoe creëer je overzicht in jouw organisatie? Hoe zet je software slim in voor de stimulatie van (innovatieve) hulpmiddelen? En hoe zorg je voor draagvlak bij je collega’s?

De volgende onderdelen staan op het programma:

  • Wat kan een uitleenservice voor jouw organisatie betekenen;
  • Het delen van tips and tricks;
  • Een kijkje achter de schermen in de Thuisleefbieb.

Waarom dit webinar?

Ontwikkelingen en innovaties op het gebied van zorgtechnologie gaan razendsnel en zijn belangrijker dan ooit. Vaak gaan organisaties welwillend aan de slag met innovatie, maar de acceptatie, implementatie en creatie van draagvlak voor deze zorginnovatie blijkt uitdagend te zijn. De waarde en effectiviteit die zorginnovatie kan bieden wordt nog vaak onderschat en daarbij gaan ontwikkelingen op het gebied van zorgtechnologie zo snel, dat het regelmatig de kennis van professionals voorbijgaat en zij zelf steeds weer het wiel opnieuw moeten uitvinden.

In dit webinar delen wij de lessons learned van de inzet rondom uitleensoftware zodat jij het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden.

Zien wij je dan? Schrijf je nu in!

Inschrijven webinar
webinar Thuisleefbieb

Meer weten over de Thuisleefbieb? Bekijk dan de functionaliteiten op onze website. Thuisleefbieb is een softwareoplossing van Thuisleefgroep

Delen op Social Media!

Volgende bericht

Want we hebben je nog zo veel meer te vertellen!