Benieuwd naar de Thuisleefbieb?

Zo werkt het

Zo werkt de Thuisleefbieb

Ons innovatieve platform is doeltreffend en eenvoudig in gebruik. We leggen uit hoe de Thuisleefbieb werkt aan de hand van een aantal simpele stappen.

Welke stappen neem je in het gebruik van de Thuisleefbieb?

Stap 1

Zorgtechnologie opzoeken

Zoek in het voorraadsysteem het hulpmiddel op dat je zou willen gebruiken.

In de Thuisleefbieb kun je snel en eenvoudig zorgtechnologie opzoeken waar je graag meer over zou willen weten of wat je in gebruik zou willen nemen. In het voorraadsysteem kun je aflezen waar dit product vindbaar is, hoeveel stuks ervan beschikbaar zijn en lees je relevante informatie over het product, de productkwaliteit en de gebruikservaringen van collega’s.

zo werkt het

Ontdek de voordelen van de Thuisleefbieb!

Vraag de demo aan!

Stap 2

Zorgtechnologie testen

Voldoet het product aan je verwachting?

Je hebt een product geleend en jouw mening telt! Neem nu de tijd om het product goed te testen. Is het product van hoge kwaliteit en past het goed bij de zorgvraag? Of loop je tegen bepaalde problemen aan waar je jouw zorgcollega’s graag voor zou willen waarschuwen?

Stap 3

Zorgtechnologie beoordelen

Vertel ons wat je er van vond!

Het is belangrijk dat iedere gebruiker een review achterlaat zodat andere professionals van deze kennis gebruik kunnen maken. We proberen zoveel mogelijk informatie te verzamelen van zorgprofessionals om zo het kaf van het koren te scheiden in het enorme aanbod van zorgtechnologie.

Interesse? Neem contact met ons op of boek een demo

Neem contact met ons op en we vertellen je graag wat de Thuisleefbieb voor jouw organisatie kan doen. Heb je liever direct contact?

  • Europalaan 500, 3526 KS Utrecht

  • info@thuisleefbieb.nl

  • (033) – 330 25 08