Hier lees je alles over

Zorghulpmiddelen

Zorghulpmiddelen zijn een belangrijk onderdeel van de zorgsector en worden gebruikt om de kwaliteit van leven van mensen te verbeteren. Of het nu gaat om tijdelijke of langdurige zorgbehoeften, zorghulpmiddelen kunnen een groot verschil maken voor mensen die thuis wonen, of in verzorgingstehuizen.

zorghulpmiddelen

Zorghulpmiddelen onderbrengen bij de Thuisleefbieb

Het onderbrengen van zorghulpmiddelen kan voor veel organisaties een uitdaging zijn. Het is belangrijk om deze hulpmiddelen goed te beheren en te onderhouden om ervoor te zorgen dat ze veilig en efficiënt kunnen worden gebruikt.

Een mogelijke oplossing is om voor de zorghulpmiddelen te investeren in een goed beheersysteem. Dit kan bijvoorbeeld een digitaal systeem zijn waarin de hulpmiddelen worden bijgehouden.

Functionaliteiten van de Thuisleefbieb voor jouw zorghulpmiddelen

De Thuisleefbieb biedt diverse functionaliteiten die nuttig kunnen zijn voor het beheer van jouw zorghulpmiddelen.  Zie onderstaand de voordelen van de Thuisleefbieb:

  • Stel per product uitleenvoorwaardes in. Zo kun je zelf bepalen hoe lang een product wordt uitgeleend en onder welke voorwaarde de uitleen kan plaatsvinden.

  • Zit jouw organisatie op verschillende plekken? Geen probleem! Maak gebruik van verschillende magazijnlocaties en pick-up points om op je uitleen te organiseren.

  • Altijd op de hoogte van je productvoorraad. Gebruikers krijgen automatisch mails wanneer ze producten moeten inleveren en de beheerder kan inzien waar de producten zich bevinden.

  • Maak gebruik van de verschillende rollen en bevoegdheden binnen de Thuisleefbieb om zo de software toegankelijk te maken voor iedereen.

Interesse? Neem contact met ons op of boek een demo

Neem contact met ons op en we vertellen je graag wat de Thuisleefbieb voor jouw organisatie kan doen. Heb je liever direct contact?

  • Europalaan 500, 3526 KS Utrecht

  • info@thuisleefbieb.nl

  • (033) – 330 25 08