Hier lees je alles over

Zorgproducten

Als zorgprofessional is het van groot belang om te werken met zorgproducten die de beste zorgresultaten opleveren. Het juiste gebruik van zorgproducten kan het verschil maken in de kwaliteit van de zorg die wordt geleverd. Hoe behoud je overzicht en blijf je up to date?

zorgproducten

Zorgproducten aanbieden via Thuisleefbieb

Thuisleefbieb is een online platform voor zorghulpmiddelen waar zorgpersoneel eenvoudig en snel zorgproducten kunnen uitlenen en in een oogopslag kunnen zien waar de zorgproducten zijn.

Door gebruik te maken van de Thuisleefbieb, krijgt je toegang tot een breder assortiment van zorgproducten. Daarnaast kunt is het mogelijk gebruikerservaringen te lezen en ook achter te laten. Zo krijg je een goed overzicht van welk zorgproduct het beste is voor jouw client.

De voordelen van Thuisleefbieb voor uw zorgproducten

Thuisleefbieb is een platform dat speciaal is ontworpen voor zorgprofessionals en biedt verschillende voordelen voor het verwerken van zorgproducten:

 • Toegang tot kennis en informatie: Thuisleefbieb heeft een breed assortiment aan zorgproducten en productinformatie beschikbaar.
 • Besparing van tijd en geld: Thuisleefbieb bespaart zorgpersoneel tijd en geld doordat alle benodigde informatie op één plek beschikbaar is. Hierdoor hoeven zorgprofessionals niet meer te zoeken naar informatie op verschillende websites en tijdschriften.
 • Flexibiliteit: Thuisleefbieb is 24/7 beschikbaar, wat betekent dat zorgpersoneel op elk moment van de dag toegang heeft tot het platform.
 • Verbetering van de kwaliteit van zorg: naast een breed assortiment van zorgproducten, biedt Thuisleefbieb de mogelijkheid om gebruikerservaringen te lezen en te geven. Door deze kennis met zorgprofessionals te delen, kan de kwaliteit van de zorg die zij verlenen ook verbeteren. Thuisleefbieb biedt zorgpersoneel een waardevolle informatiebron waarmee zij hun werk op een meer doordachte en effectieve manier kunnen uitvoeren.

Kortom, Thuisleefbieb biedt zorgprofessionals een gemakkelijke, kosteneffectieve manier om bij te blijven met de laatste ontwikkelingen van zorghulpmiddelen.

  zorghulpmiddelen

  Interesse? Neem contact met ons op of boek een demo

  Neem contact met ons op en we vertellen je graag wat de Thuisleefbieb voor jouw organisatie kan doen. Heb je liever direct contact?

  • Europalaan 500, 3526 KS Utrecht

  • info@thuisleefbieb.nl

  • (033) – 330 25 08